seyedrezabazyar>

مشاور تحصیلی احسان افشارمنش

++این مطلب توسط احسان افشارمنش تهیه و نشر گردیده است++
مشترک روزنامه مشاورین شوید
پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، ایمیل دریافتی را تایید نمایید.
یادداشت سردبیر

زکات علم، نشر آن است!

دوستان و همراهان عزیز:
کلام آغازین را از مدیریت محترم وبلاگ بیان وام می گیرم; هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. فراموش نکنیم که زکات علم نشر آن است و برای سهیم کردن دیگران در آنچه کسب کرده ایم لحظه‌ای نباید درنگ کنیم. 
این وبسایت با دو آدرس: 
در دسترس می‌باشد.                                                                              
احسان افشارمنش
مشاور و روانشناس بالینی

رزرو وقت مشاوره حضوری برای رزرو وقت روی عکس کلیک کن

مسئولیت مالی را به کودکان بسپارید

سه شنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۴۷ ق.ظ

بسیاری از معضلات نظیر زندانیان چک، دزدی و ... به دلیل عدم آموزش افراد می باشند. مطالعات نشان داده است افرادی که مسئولیت‌های مالی را از سنین پایین و در واقع از کودکی می‌آموزند، در بزرگسالی کم‌تر بدهکار شده، بیش‌تر پس‌انداز می‌کنند. برای دست یافتن به این مهم سایت مشاورین لیستی از کارهایی که باید انجام دهید تا فرزندی مسئولیت پذیر از نظر مالی داشته باشید را در اختیارتان قرار میدهد:

 برای این منظور و داشتن کودکانی با آینده بهتر با روش زیر به آن‌ها کمک کنید:

1- با آن‌ها در مورد پول صحبت کنید و به آن‌ها در مورد انواع صورتحساب‌ها و اهمیت پرداخت به موقع آن‌ها توضیح دهید.

همچنین در مورد این که چطور قیمت‌ها را با هم مقایسه و بهترین و مناسب‌ترین کالا را خریداری کنند؟ این که چطور با توجه به قیمت‌های مختلف بازار، خرید خوب و درستی داشته باشند؟

2- به او در مورد تامین هزینه‌ها توضیح دهید. تنظیم بودجه، مهارت مهمی است که باید آموزش داده شود.

برای او مقرری تعیین کنید. به او نشان دهید چه مقدار پول دارد. کجا می‌تواند آن را هزینه کند؟ و چطور می‌تواند آن را پس‌انداز نماید؟

3- هنگام خرید او را با خود ببرید و در مورد مقدار پولی که برای خرید دارید و اقلام مورد نیاز خود صحبت کنید.

به او بیاموزید که چطور اجناس و قیمت‌ها را با هم مقایسه و بهترین خرید را داشته باشد. این تجربه‌ای برای او خواهد بود تا با توجه به مقدار پول موجود در مورد خرید کالاها بهترین تصمیم را بگیرد.

4- با پول خود او یک حساب پس‌انداز باز کنید. هر بار کمی به آن اضافه کنید. به کودک خود در مورد نحوه برداشت و آگاهی از مقدار سودی که به پس‌انداز او تعلق می‌گیرد، صحبت کنید و نحوه محاسبه سود بانکی را به او توضیح دهید.

5- به او در مورد صحیح نبودن خریدهای ناگهانی و احساسی توضیح دهید. این که از خرید از روی هوس خودداری کند و بین چیزهایی که نیاز دارد و چیزهایی که دلش می‌خواهد، تفاوت قائل شود.

مطمئن شوید کاملا تفهیم شده است که اگر چیزی گران است باید برای خرید آن پس‌انداز کند نه این که فورا قرض کرده برای داشتن آن زیر بار بدهی برود.

6- برای انجام بعضی کارهای خود در نزدیک خانه برایش مقرری در نظر بگیرید. این باعث می‌شود ارزش پولی را که خود بدست می‌آورد، بداند و اخلاق کاری در او تقویت شود. مطمئن باشید که ضمن انجام کار، به نتایج و معیارهای جالبی خواهد رسید.

  • احسان افشارمنش

والدین

نظرات (۰)

برای نظر دادن اولین نفر باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">