معماری داخلی یک هنر-صنعت است درست مانند معماری اما در اینجا شما با پلانها و نقشه های کلی ساختمان کاری ندارید و فضای داخلی یک بنا را طراحی می کنید. فردی که در این رشته تحصیل می کند توانایی طراحی و معماری داخلی نمایشگاه ها، صحنه آرایی فضای برگزاری سمینارها و جشنواره ها، طراحی و آرایش داخلی فروشگاه های بزرگ و کوچک، هتل ها، ادارات و بانکها، مجتمع های تجاری، خانه های مسکونی، سالن های پایانه ها و فرودگاه ها، احیاء و بازسازی بناهای تاریخی و… را کسب می کند. در ادامه مطلب بیشتر بخوانید...
کدوم هنرستان ها این رشته رو دارن؟
خب براساس موقعیت جغرافیایی شما و اینکه کجای ایران هستید موضوع فرق می کند و برای اطلاعات بیشتر باید به کارشناس هنرستان ها یا کارشناس مشاوره مراجعه کنید اما در شهر کرمان که محل کار بنده هست هنرستان های فرهنگیان، حجاب، دین و دانش، باقرالعلوم، فاطمیه(بزرگسالان)، دکترحسابی، شهید دادبین، سیدالشهدا(ع) از میان هنرستان های کاردانش
و سید محمد سخایی، ره آورد، آفرینش، علم و صنعت، شهید شبستری، شهید مدرس، حاج علی اصغر اسماعیلیان، حجاب، حضرت معصومه(س)، قاضی زاده(ماهان) از هنرستان های فنی و حرفه ای این رشته را دارا هستند.
کنکور هنر برای بچه های هنرستانی است یا نه؟
کنکور هنر جزو کنکورهای دانشگاه سراسری است و با زمینه هنر هنرستان یکی نیست و همه افرادی که دیپلم نظام جدید 3-3-6 و قدیم از نوع نظری یعنی تجربی، ریاضی، ادبیات یا دیپلم 3-3-6 فنی و کاردانش یا افرادی که فارغ التحصیل نظام قدیم هنرستان های فنی و کاردانش هستند و دارای مدرک کاردانی هستند می توانند با ثبت نام در آن در کنکور سراسری شرکت کرده و یکی از رشته های هنر را براساس رتبه خود انتخاب کنند و البته نقشه کشی معماری و معماری داخلی زیر شاخه کنکور گروه ریاضی و فیزیک هستند نه کنکور هنر!
دوستانی که زمینه هنر در هنرستان هستند برای ادامه تحصیل دانشکده های فنی و حرفه ای را برای خود دارند و در صورت تمایل می توانند در کنکور ریاضی و فیزیک شرکت کنند. منعی برای این دوستان برای شرکت در کنکور سراسری نیست ولی براساس دروس امتحانی رشته ریاضی و فیزیک پیشنهاد مناسبی به نظر نمی رسد.
نقشه کشی معماری برم یا معماری داخلی:
کدوم دانشگاه میشه رفت؟
توی هنرستان چه درسهایی باید بخونم؟
چه ویژگی هایی باید داشته باشم که توی معماری داخلی موفق بشم؟
تجسم قوی و خلاقیت، اینکه توی ذهنت تصاویر رو شفاف و واضح تجسم کنی، توانمندی در دروس هندسه و ریاضی، مهارت در طراحی
ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد:
فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی می توانند در مقطع کارشناسیارشد در یکی از گرایشهای معماری اسلامی، مهندسی معماری، معماری منظر، انرژی و معماری، معماری داخلی، مطالعات معماری ایران، تکنولوژی معماری، بازسازی پس از سانحه، مدیریت پروژه و ساخت و فناوری معماری ادامه تحصیل دهند.